STIRI CU SI DESPRE VEDETE
4 participanți
Pagina 1 din 1
STIRI CU SI DESPRE VEDETE
Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele tribunului, ameninţate.....
Oana Zăvoranu a apărut luni seara la o emisiune TV într-o ţinută transparentă, prin care i se vedeau sânii. Oana a făcut din nou dezvăluiri incendiare. Alături de avocatul său, bruneta a declarat că Vadim avea o viaţă de coşmar acasă şi că fetele îl loveau. Pe de altă parte, Oana a anunţat că se înscrie în PRM....
...un sms trimis de Oana către Doina Vadim Tudor
,,,,Vezi-ţi de bărbatu-tu care a fugit ca dracu de tamâie de tine şi lăsaţi miloagelor escroace propovăduirile despre Dumnezeu, că şi lui îi e silă de voi! Nu eşti tu sau miloagele alea escroace in măsura să mă judecaţi pe mine sau oameni de valoarea mea! Tăceţi dracu din gură de ordinare îngălate şi urâte!(...) O să vă arăt eu LEGEA ŞI ADEVARATELE DREPTURI ALE UNUI OM CORECT"
Oana Zăvoranu a apărut luni seara la o emisiune TV într-o ţinută transparentă, prin care i se vedeau sânii. Oana a făcut din nou dezvăluiri incendiare. Alături de avocatul său, bruneta a declarat că Vadim avea o viaţă de coşmar acasă şi că fetele îl loveau. Pe de altă parte, Oana a anunţat că se înscrie în PRM....
...un sms trimis de Oana către Doina Vadim Tudor
,,,,Vezi-ţi de bărbatu-tu care a fugit ca dracu de tamâie de tine şi lăsaţi miloagelor escroace propovăduirile despre Dumnezeu, că şi lui îi e silă de voi! Nu eşti tu sau miloagele alea escroace in măsura să mă judecaţi pe mine sau oameni de valoarea mea! Tăceţi dracu din gură de ordinare îngălate şi urâte!(...) O să vă arăt eu LEGEA ŞI ADEVARATELE DREPTURI ALE UNUI OM CORECT"
JIL- Forumist albastru
Re: STIRI CU SI DESPRE VEDETE
Si aceastaOana zavoreanu .mai e un om corect,atata barfa si mizerii de imi e sila sa ma mai uit cand e ea pe post...ce bine ar fii de si-ar vedea barna din ochii ei..
mihaela- Forumist albastru
Vorbe GRELE după moartea lui Vadim: Soţia tribunului, acuzată că "TRĂIEŞTE" cu un membru PRM
Cezar Marin a fost invitat la Dan Capatos impreuna cu Oana Zavoranu pentru a discuta ce se intampla dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Barbatul a sustinut ca Vadim i-ar fi spus ca sotia i-ar fi furat banii. El nu s-a oprit aici cu dezvăluirile şi a afirmat că Doina Vadim Tudor ar trăi cu Cristian Stănescu, vicepreşedinte PRM.
Nici Oana Zăvoranu nu s-a lăsat mai prejos cu destăinuirile. Aceasta a povestit că Vadim, cu puţin timp înainte să moară, şi-a exprimat dorinţa ca ea să devină secretar general al PRM. Querida a mai spus că nu se va lasă până nu se va înscrie în PRM pentru a îndeplini dorinţa lui Corneliu Vadim Tudor.
......despre morti numai de bine.....
.....despre carcotasi Dzeu sa-i ierte
Cezar Marin a fost invitat la Dan Capatos impreuna cu Oana Zavoranu pentru a discuta ce se intampla dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Barbatul a sustinut ca Vadim i-ar fi spus ca sotia i-ar fi furat banii. El nu s-a oprit aici cu dezvăluirile şi a afirmat că Doina Vadim Tudor ar trăi cu Cristian Stănescu, vicepreşedinte PRM.
Nici Oana Zăvoranu nu s-a lăsat mai prejos cu destăinuirile. Aceasta a povestit că Vadim, cu puţin timp înainte să moară, şi-a exprimat dorinţa ca ea să devină secretar general al PRM. Querida a mai spus că nu se va lasă până nu se va înscrie în PRM pentru a îndeplini dorinţa lui Corneliu Vadim Tudor.
......despre morti numai de bine.....
.....despre carcotasi Dzeu sa-i ierte
JIL- Forumist albastru
Nu lasa omul ala nici mort in pace...!
Ce-mi plac oamenii care se bălăcăresc de amorul artei....nu-i vorbă, că toate scursurile astea primesc bani grei pentru a face audienţă, aşa că nu mai credeţi tot ce citiţi sau auziţi...
Sunt plătiţi să se certe şi să se împace de nenumărate ori....
Sunt plătiţi să se certe şi să se împace de nenumărate ori....
Numai in distrusa Romania se pot face astfel de elucubratii izvorite din minti total bolnave....
Nu mai poti citi un ziar ...ce rusine...ce murdarie umana....
Nu mai poti citi un ziar ...ce rusine...ce murdarie umana....
JIL- Forumist albastru
Gândiți-vă ce au transmis românii spre spațiu, de la începuturile radioului și mai ales ale televiziunii până acum. Peste fix 25 de ani, extratereștrii intelectuali din sistemul Vega vor putea să intercepteze imaginile de pe Kanal D cu Guță păruindu-și amanta pe motiv că domnișoara s-a cotârcit cu ceva fin/fiu/nepot/văr de-ai lui. Ce ne-a mai mirat pe noi episodul, dar imaginați-vă ce șocați vor fi veganii (chiar, ce lovitură pentru vegetarieni ar fi ca pe planetele locuibile din jurul stelei Vega să se mănânce carne)! Echivalentul NASA „de pe” Vega va analiza imaginile, iar liderul cercetătorilor, scărpinându-se cu unul dintre cele optzeci de picioare în spatele târtiței, adică pe creier, va spune: ”Băi, coițelor, ăștia-s tot ăia pe care am încercat noi să-i contactăm în 1997, anul îndrăgitei producții americane Contact, când ne-au trimis-o pe lezbianca aia de Jodie Foster? Pentru ăștia ne-am chinuit noi?! Hai pa, unfriend și block, dă-vă-n ampula mea dintr-una din cele zece urechi!”
De asemenea, extratereștrii din sistemul Sirius vor fi știut de ceva timp de evoluția lui Mircea Badea și probabil și-au stins deja scârbiți antenele cu care încercau să ne recepteze, din cauza asta. Imbecilii de la radio vor face și ei civilizații mult mai avansate să se plesnească peste echivalentul fețelor cu echivalentul palmelor. Glumele bune furate sau alea originale proaste ale lui Morar și Buzdugan sunt de ceva timp motiv de tristețe cosmică pe Rigil Kentaurus, ba au început deja să apară și clonele lor chiar și mai neamuzante: Sergiu și Andrei.Eu înțeleg că CNA-ul e permisiv și că libertatea de exprimare e sfântă, dar, vă implor, gândiți mai mare de-atât! Cât să continue să râdă de noi un univers întreg? Ce argumente vom prezenta noi, românii care am murdărit semnalele cosmice cu manelele interne, atunci când vom lua, în fine, contact cu o civilizație extraterestră mult mai rafinată? Care sunt șansele să le placă Salam?
http://www.kmkz.ro/
Ultima editare efectuata de catre Donna in Vin Oct 16, 2015 4:52 pm, editata de 1 ori
VEDETE??!! Nu cumva lipsesc multe ghilimele de rigoare??!!
DeusInMachina- Forumist albastru
Ei, ghilimelele se subînţeleg! Mă gândeam că te amuză textul de mai sus, chiae e haios! Nebunii de la Kamikaze nu se dezimint!
E funny, dar Contact chiar a fost un film bun- zic si eu- ...Mi-a ramas o replica de-a ei in minte ( J Foster) , atunci cand a ajuns ''dincolo'' . A zis cam asa: Nu un om de stiinta trebuia sa fie trimis aici ci un POET !
Nu am văzut filmul, îmi place însă replica şi da, îmi place Jodie Foster!
Apropos, in acel film , primele imagini returnate de catre ''aliens '' ...au fost cele ale Olimpiadei naziste din Munchen , pentru ca ele chiar constuie prima emisie TV ever si imi amintesc socul teribil al celor care desfacut 'pachetul cu cadoul'', probabil ca se asteptau sa gaseasca orice altceva in afara de ...Hitler
Donna a scris:Gândiți-vă ce au transmis românii spre spațiu, de la începuturile radioului și mai ales ale televiziunii până acum. Peste fix 25 de ani, extratereștrii intelectuali din sistemul Vega vor putea să intercepteze imaginile de pe Kanal D cu Guță păruindu-și amanta pe motiv că domnișoara s-a cotârcit cu ceva fin/fiu/nepot/văr de-ai lui. Ce ne-a mai mirat pe noi episodul, dar imaginați-vă ce șocați vor fi veganii (chiar, ce lovitură pentru vegetarieni ar fi ca pe planetele locuibile din jurul stelei Vega să se mănânce carne)! Echivalentul NASA „de pe” Vega va analiza imaginile, iar liderul cercetătorilor, scărpinându-se cu unul dintre cele optzeci de picioare în spatele târtiței, adică pe creier, va spune: ”Băi, coițelor, ăștia-s tot ăia pe care am încercat noi să-i contactăm în 1997, anul îndrăgitei producții americane Contact, când ne-au trimis-o pe lezbianca aia de Jodie Foster? Pentru ăștia ne-am chinuit noi?! Hai pa, unfriend și block, dă-vă-n ampula mea dintr-una din cele zece urechi!”De asemenea, extratereștrii din sistemul Sirius vor fi știut de ceva timp de evoluția lui Mircea Badea și probabil și-au stins deja scârbiți antenele cu care încercau să ne recepteze, din cauza asta. Imbecilii de la radio vor face și ei civilizații mult mai avansate să se plesnească peste echivalentul fețelor cu echivalentul palmelor. Glumele bune furate sau alea originale proaste ale lui Morar și Buzdugan sunt de ceva timp motiv de tristețe cosmică pe Rigil Kentaurus, ba au început deja să apară și clonele lor chiar și mai neamuzante: Sergiu și Andrei.
Eu înțeleg că CNA-ul e permisiv și că libertatea de exprimare e sfântă, dar, vă implor, gândiți mai mare de-atât! Cât să continue să râdă de noi un univers întreg? Ce argumente vom prezenta noi, românii care am murdărit semnalele cosmice cu manelele interne, atunci când vom lua, în fine, contact cu o civilizație extraterestră mult mai rafinată? Care sunt șansele să le placă Salam?
http://www.kmkz.ro/
JIL- Forumist albastru
Continua tigania lui Madalin Ionescu...cu Leo si satra lui parasuta Loredana si Pistrita cea cu chip de Fefeleaga...Pina unde merge mizeria kanalistilor ?Ce programe de rahat,pardon kkt,va rog nu va uitati la asa ceva..Lamaie,lamaie...!
JIL- Forumist albastru
bravo tie...mihaela a scris:Eu nu ma uit la tv,nu am timp..
sa inteleg ca esti foarte ocupata??/
JIL- Forumist albastru
Da...cu tableta asta,a fost un caz la noi in vrancea,4femei au fost gasite moarte in padure,una dintre ele,era oarecum fosta sotie a unei cunostintei si cineva ma intreba daca am vazut,eu raspund ca nu si sunt intrebata din nou,dar tu nu te uiti la stiri,eu raspund,nu...
7 vedete din România care şi-ar dori aceste imagini şterse de pe Internet
Mihaela Rădulescu: Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) are acum nas nou,
[*]
Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood. Dacă aruncăm un ochi în arhiva anilor ’90-2000, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au “tunat”, s-au “reparat”, iar acum abia dacă se mai recunosc în oglindă.
În 1999, când participa la emisiunea “Din dragoste” (Antena 1), Bianca Drăguşanu (33 de ani) avea cu vreo 30 kg în plus, dar nu avea silicoane, năsuc operat şi dinţi de 7.000 de euro. În plus, nici hainele nu aveau nimic în comun cu rochiţele diafane pe care vedeta le creează şi le poartă în zilele noastre. La Mihaela Rădulescu (46 de ani), jurata de la “Românii au talent” (PRO TV), schimbarea este şi mai şocantă, şi se vede mai mult la nivelul feţei. În prezent, nasul proeminent şi sprâncenele subţiri sunt de domeniul trecutului, însă şi silicoanele par schimbate cu unele mai mari şi mai frumoase. Legat de haine, pozele vorbesc de la sine.
Dana Rogoz (31 de ani) este şi ea o cu totul altă persoană, chiar dacă nu a apelat încă la intervenţii estetice. Stilul, atitudinea şi vestimentaţia sunt cele care s-au modificat radical în cazul actriţei, acum una dintre cele mai active bloggeriţe de modă de la noi.
Delia: Solista şi-a operat nasul, şi-a îngroşat sprâncenele şi şi-a schimbat total stilul
Delia (33 de ani) ar râde cu gura până la urechi dacă ar vedea poza de mai sus. Cu nasul, sprâncenele şi buzele înfrumuseţate de esteticieni, solista a umblat radical şi în dulap, iar acum ne surprinde cu ţinute de mii de euro, şocante şi elegante deopotrivă.
Cristina Spătar (43 de ani) a aruncat de mult din şifonier fustiţele din “muşama”, bustierele mult prea strâmte şi cizmuliţele cu sclipici. Acum se îmbracă în blănuri scumpe, rochii de lux şi poartă bijuterii scumpe.
Nici Andreea Bănică (37 de ani) nu s-ar mai recunoaşte în pozele din 2003. Solista nu are operaţii estetice, doar retuşuri la sprâncene şi buze, care nu necesită bisturiu. În schimb, s-a transformat într-o adevărată lady.
Loredana Groza (45 de ani) nu are cum să arate decât bine după ce a investit în faţa ei mai bine de 11.000 de euro. Şi-a făcut rinoplastie, şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, şi-a corectat ridurile cu botox şi şi-a pus dinţi de 8.000 de euro.
Dana Rogoz: “Abramburica” nu s-ar mai recunoaşte în oglindă cu hainele de acum 13 ani
Bianca Drăguşanu: Aşa arăta pe vremea când nu avea operaţii estetice. În plus, acum s-a transformat într-o femeie elegantă
Cristina Spătar: A înlocuit hainele din “muşama” cu rochii de lux şi bijuterii scumpe. În plus, şi-a operat nasul şi sânii
Loredana Groza: A investit nu mai puţin de 11.000 de euro în noua ei faţă
Andreea Bănică: Arată mai bine la 37 de ani decât la 25
mihaela_radulescu.jpg
Mihaela Rădulescu: Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) are acum nas nou,
[*]
Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood. Dacă aruncăm un ochi în arhiva anilor ’90-2000, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au “tunat”, s-au “reparat”, iar acum abia dacă se mai recunosc în oglindă.
În 1999, când participa la emisiunea “Din dragoste” (Antena 1), Bianca Drăguşanu (33 de ani) avea cu vreo 30 kg în plus, dar nu avea silicoane, năsuc operat şi dinţi de 7.000 de euro. În plus, nici hainele nu aveau nimic în comun cu rochiţele diafane pe care vedeta le creează şi le poartă în zilele noastre. La Mihaela Rădulescu (46 de ani), jurata de la “Românii au talent” (PRO TV), schimbarea este şi mai şocantă, şi se vede mai mult la nivelul feţei. În prezent, nasul proeminent şi sprâncenele subţiri sunt de domeniul trecutului, însă şi silicoanele par schimbate cu unele mai mari şi mai frumoase. Legat de haine, pozele vorbesc de la sine.
Dana Rogoz (31 de ani) este şi ea o cu totul altă persoană, chiar dacă nu a apelat încă la intervenţii estetice. Stilul, atitudinea şi vestimentaţia sunt cele care s-au modificat radical în cazul actriţei, acum una dintre cele mai active bloggeriţe de modă de la noi.
Delia: Solista şi-a operat nasul, şi-a îngroşat sprâncenele şi şi-a schimbat total stilul
Delia (33 de ani) ar râde cu gura până la urechi dacă ar vedea poza de mai sus. Cu nasul, sprâncenele şi buzele înfrumuseţate de esteticieni, solista a umblat radical şi în dulap, iar acum ne surprinde cu ţinute de mii de euro, şocante şi elegante deopotrivă.
Cristina Spătar (43 de ani) a aruncat de mult din şifonier fustiţele din “muşama”, bustierele mult prea strâmte şi cizmuliţele cu sclipici. Acum se îmbracă în blănuri scumpe, rochii de lux şi poartă bijuterii scumpe.
Nici Andreea Bănică (37 de ani) nu s-ar mai recunoaşte în pozele din 2003. Solista nu are operaţii estetice, doar retuşuri la sprâncene şi buze, care nu necesită bisturiu. În schimb, s-a transformat într-o adevărată lady.
Loredana Groza (45 de ani) nu are cum să arate decât bine după ce a investit în faţa ei mai bine de 11.000 de euro. Şi-a făcut rinoplastie, şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, şi-a corectat ridurile cu botox şi şi-a pus dinţi de 8.000 de euro.
Dana Rogoz: “Abramburica” nu s-ar mai recunoaşte în oglindă cu hainele de acum 13 ani
Bianca Drăguşanu: Aşa arăta pe vremea când nu avea operaţii estetice. În plus, acum s-a transformat într-o femeie elegantă
Cristina Spătar: A înlocuit hainele din “muşama” cu rochii de lux şi bijuterii scumpe. În plus, şi-a operat nasul şi sânii
Loredana Groza: A investit nu mai puţin de 11.000 de euro în noua ei faţă
Andreea Bănică: Arată mai bine la 37 de ani decât la 25
JIL- Forumist albastru
Vreau si eu sa ma transform intr-o diva....
Interesant articol, aşa este, imaginea costă şi încă zdravăn!! Ca vedetă trebuie să arăţi impecabil, şi asta necesită bani mulţi şi nu în ultimul rând, un stilist priceput!!
tu esti ...o divamihaela a scris:Vreau si eu sa ma transform intr-o diva....
JIL- Forumist albastru
Mmm daca nu mi-o spui tu,atunci cine....
Subiecte similare
» Ştiri din muzică
» Ştiri amuzante sau ieşite din comun...pe bune!!
» Ştiri din lumea medicală - descoperiri, tratamente, speranţe
» Cea de-a şaptea artă - recenzii, recomandări, ştiri din lumea filmului
» Despre gelozie
» Ştiri amuzante sau ieşite din comun...pe bune!!
» Ştiri din lumea medicală - descoperiri, tratamente, speranţe
» Cea de-a şaptea artă - recenzii, recomandări, ştiri din lumea filmului
» Despre gelozie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum