Acorduri matinale
5 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Acorduri matinale
Rezumarea primului mesaj :
Starea de spirit în care ne începem ziua, poate un mesaj muzical pentru ceilalţi....un ,,bună dimineaţa'' pe note!
Starea de spirit în care ne începem ziua, poate un mesaj muzical pentru ceilalţi....un ,,bună dimineaţa'' pe note!
Re: Acorduri matinale
Dony, te bat, tu ai încurcat borcanele pe-aici, avem topic de muzica pentru fiecare moment al zilei, inclusiv pentru amiază sau seara, foloseste -le, te rog! Topicele sunt mult mai multe decât ce vezi tu on partea dreaptă, acelea sunt doar cele unde s-a postat recent. Eu zic ca le-am ordonat destul de bine si clar, cu câteva clickuri găsești tot ce trebuie!
Mi-e f greu sa administrez forumul de pe tel, tot nu am calc, așa ca o sa va rog mult, dragii mei, sa fiți atenți unde postați, acum normal era sa iau ultimele postari si sa le duc la ,,muzica amiezii" sau ,,muzica serii ", dar nu pot daca nu sunt pe un calculator...
Mi-e f greu sa administrez forumul de pe tel, tot nu am calc, așa ca o sa va rog mult, dragii mei, sa fiți atenți unde postați, acum normal era sa iau ultimele postari si sa le duc la ,,muzica amiezii" sau ,,muzica serii ", dar nu pot daca nu sunt pe un calculator...
Vă vine sa credeți ca au trecut aproape 20 de ani de când se dansa pe ritmurile acestei piese?
amuzanta formatie era si asta
Lord of the Starfields- Forumist albastru
O piesă foarte potrivită pentru Ziua Bălbăielii, care e marcată azi!
Ultima editare efectuata de catre Donna in Sam Oct 22, 2016 11:22 am, editata de 1 ori
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum