FORUMUL ALBASTRU
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eu recomand...produse ieftine și bune!

3 participanți

In jos

Eu recomand...produse ieftine și bune! Empty Eu recomand...produse ieftine și bune!

Mesaj Scris de Donna Sam Aug 13, 2016 6:13 pm

Ma gândesc ca nu ar fi rău sa începem un ghid cu recomandările noastre de produse care ne plac si sunt si accesibile ca preț! Pot fi alimente, cosmetice, haine...ce vreți voi, ce ați găsit, v-a încântat si ne-ați recomanda si nouă!
Încep eu, cu un produs cumpărat din Carrefour, care nu doar ca m-a incantat, ci m-a uluit pur și simplu! Un ulei / gel de duș, cu ulei de argan, care are culoarea si consistența mierii si un miros divin! E singurul gel de dus care mi-a catifelat efectiv pielea, e incredibil!! Made in France. Si....prețul? 5,2 lei 250 ml!!! Superb, nu??  bine

pupicili  
Eu recomand...produse ieftine și bune! Img_2018
Donna
Donna
Fondator forum
Fondator forum

https://forumulalbastru.forumgratuit.ro

Sus In jos

Eu recomand...produse ieftine și bune! Empty Re: Eu recomand...produse ieftine și bune!

Mesaj Scris de *Dony Mar Aug 16, 2016 5:49 pm

Da mai Donna dar daca-l folosesc am sa fiu doar catifelat sau si pufos? laught
*Dony
*Dony
Forumist albastru
Forumist albastru

Sus In jos

Eu recomand...produse ieftine și bune! Empty Re: Eu recomand...produse ieftine și bune!

Mesaj Scris de Donna Mar Aug 16, 2016 6:01 pm

Am greșit, prețul e de fapt 5,8  thththt
Cat despre efecte, fiecare le descoperă...pe pielea lui!  pompon
Donna
Donna
Fondator forum
Fondator forum

https://forumulalbastru.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de *Dony Mar Aug 16, 2016 6:37 pm

Aha...deci devin pufos   hii
*Dony
*Dony
Forumist albastru
Forumist albastru

Sus In jos

Mesaj Scris de Lord of the Starfields Lun Aug 22, 2016 4:02 pm

Recomand - chiar daca nu detin asa ceva- Smile un smartphone cu caracteristici excelente la un asemnea pret.... Lenovo Phab PB10 - 750 M...Daca sunteti interesati, o sa cautati singurei, eu cred ca merita. Mai ales pentru ca diagonala este enorma : 6, 98 INCH ..Adica 7 , ce sa mai ! 7 INCH !! Va vine a crede??!!  gakerie auper
Lord of the Starfields
Lord of the Starfields
Forumist albastru
Forumist albastru

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum