Eu recomand...produse ieftine și bune!
3 participanți
Pagina 1 din 1
Eu recomand...produse ieftine și bune!
Ma gândesc ca nu ar fi rău sa începem un ghid cu recomandările noastre de produse care ne plac si sunt si accesibile ca preț! Pot fi alimente, cosmetice, haine...ce vreți voi, ce ați găsit, v-a încântat si ne-ați recomanda si nouă!
Încep eu, cu un produs cumpărat din Carrefour, care nu doar ca m-a incantat, ci m-a uluit pur și simplu! Un ulei / gel de duș, cu ulei de argan, care are culoarea si consistența mierii si un miros divin! E singurul gel de dus care mi-a catifelat efectiv pielea, e incredibil!! Made in France. Si....prețul? 5,2 lei 250 ml!!! Superb, nu??
Încep eu, cu un produs cumpărat din Carrefour, care nu doar ca m-a incantat, ci m-a uluit pur și simplu! Un ulei / gel de duș, cu ulei de argan, care are culoarea si consistența mierii si un miros divin! E singurul gel de dus care mi-a catifelat efectiv pielea, e incredibil!! Made in France. Si....prețul? 5,2 lei 250 ml!!! Superb, nu??
Re: Eu recomand...produse ieftine și bune!
Da mai Donna dar daca-l folosesc am sa fiu doar catifelat sau si pufos?
*Dony- Forumist albastru
Am greșit, prețul e de fapt 5,8
Cat despre efecte, fiecare le descoperă...pe pielea lui!
Cat despre efecte, fiecare le descoperă...pe pielea lui!
Aha...deci devin pufos
*Dony- Forumist albastru
Recomand - chiar daca nu detin asa ceva- un smartphone cu caracteristici excelente la un asemnea pret.... Lenovo Phab PB10 - 750 M...Daca sunteti interesati, o sa cautati singurei, eu cred ca merita. Mai ales pentru ca diagonala este enorma : 6, 98 INCH ..Adica 7 , ce sa mai ! 7 INCH !! Va vine a crede??!!
Lord of the Starfields- Forumist albastru
Subiecte similare
» Cover-uri bune di tăt
» Ce ne aduce 2018, bune și nebune
» Ştiri amuzante sau ieşite din comun...pe bune!!
» Ce ne aduce 2018, bune și nebune
» Ştiri amuzante sau ieşite din comun...pe bune!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum